Om oss

Q Specialsnickeri är ett Stockholmsbaserat möbel- och inredningssnickeri som vänder sig till företag och privatpersoner för special- och måttbeställda snickeriprodukter. Vi tillverkar inredningar, för privat och offentlig miljö, möbler och inredningsdetaljer. Variationen på våra uppdrag och kunder är stor, det kan vara allt från en komplett butiksinredning, ritad av en inredningsarkitekt, till ett litet nattduksbord, som när vi kommer in i bilden, ännu bara är en idé. Vi hjälper gärna till att omvandla denna idé till en färdig produkt.

Behöver du hjälp med omlackering av t.ex. köksluckor eller möbler är du också välkommen till oss.

Vid behov samarbetar vi med duktiga underleverantörer av t.ex sten, glas, metall, tapetsering m.m.

Vi har även en webshop där vi säljer träbaserade möbler och inredningsdetaljer. Vi tycker att det är väldigt kul och inspirerande att att ha möjlighet att rita, tillverka och sälja egna produkter.

Vad erbjuder vi?

Vi tillverkar kompletta inredningar för offentliga och privata miljöer. Det kan vara butiks- och kontorsinredningar eller platsbyggda bokhyllor, förvaringslösningar och kök till privatpersoner. Vid behov samarbetar vi med duktiga underleverantörer av sten,glas, metall, tapetsering m.m.

Vi tillverkar möbler och inredningsdetaljer åt företag och privatpersoner. Du behöver inte ha en färdig ritning. Det räcker med en idé eller en inspirationsbild. Vi hjälper dig att utveckla din idé och att bestämma mått, konstruktion, material och ytbehandling. Vid behov samarbetar vi med duktiga underleverantörer av sten, glas, metall, tapetsering m.m.

 På byQ.se hittar du möbler och inredningsdetaljer ritade av och på Q Specialsnickeri. De flesta av våra produkter skickas över hela Sverige, men du är också välkommen att handla på plats i vårt snickeri. Kontakta oss för öppettider.